lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulun odotusta ja menneen muistelua...

Olen ollut suunnattoman laiska kirjoittamaan mitään, mutta nyt otin ittestä niskasta kiinni. Pitäähän tätä hiukan päivittää, että tietää missä mennään tai mentiin.

Viime kevät meni oikeestaan siinä kun odoteltiin Bamin juoksuja, jotta sais sen astuttaa. No, juoksut tuli ja meni, mutta astutus ei sitten mennykkään ihan niin kuin suunniteltiin. Se ei sitten onnistunut. Aina ei voi onnistua, läheskään joka kerta... että seuraavalla kerralla sit paremmalla onnella.

Koska astumista ei tullut, niin eikun vaan näyttelyihin ilmottaan. Ensin vaatimattomasti Helsingin Maailman Voittajaan ja sen jälkeen Porvooseen. Bami sai kyllä ihan hyvät arvostelut kummastakin. Menestystä ei tullut, mutta hienoja kokemuksia kuitenkin.
Maailman Voittajaan osallistui myös Bamin ekasta pentueesta Routakummun Jesper eli Jasu. Jasu menestyikin todella upeesti, häviten vain yhdelle valiourokselle, joka valittiin sitten vastakkaisen sukupuolen parhaaksi. Että ei huono sijoitus ollenkaan, todella upee suoritus nuorelta urokselta. Olen ylpeä susta Minna K. ja sun upeasta koirastasi Jasusta. Jasun tulos MV14 oli seuraava: ERI, NUO1, VARASERT, VARACA.

Muutama kuva viime elokuulta, kun Jasu ja Minna kävi kylässä:



Bami ja Jasu 

Jasu ja Bami

Bami, Freddy ja Jasu Lopella

Porvoon jälkeen oli taas hiljaiseloa näyttelyitten suhteen. Seuraavat koitokset oli Helsingissä Winner ja Voittaja. Ja kuinkas ollaakkaan Jasu ja Minna tulivat jälleen tänne meidän ratoksi kyläilemään.
Winnerissä Bami sai karvattomuutensa takia EH:n, mutta muuten taas hyvän arvostelun. Jasu taasen oli huippu kunnossa, tuloksena ERI, AVK1, PU2,SA, SERT, VARACA.

Voittajassa Bami sai ERI, AVK2, SA ja Jasu ERI, AVK4. Onneksi olkoon jälleen kerran Minna ja Jasu. Sullon torella upee koira, mutta sen sää jo tieräkkin.

Tässä taas muutama kuva:


Jasun saalis Winner 2014


Karvaton Bami

Routakummun Jesper eli Jasu

Niin, mitäs sitä sit. Menneet on muisteltu ja nyt jäädään odottamaan Joulua ja sen jälkeistä elämää. Tarkotuksena olisi astuttaa Bami seuraavista juoksuista. Se tehdään yhteistyössä Anne Leppäsen kanssa. Pennut menevät Hazebad kennelin nimiin ja Hazebadin kennelin blogista voi lukea lisää. 

Joten tähän kuvaan ja tunnelmaan:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti